LOCO CROCO

Категорија: Актуелно

За децата кои одат во градинка

Сите деца кои одат во градинка имаат и уживаат во различни придобивки од таквата средина. Децата стекнуваат искуство и вештини со кои ќе бидат подготвени за училиште и во идната академска кариера. Во градинката тие се учат како да се однесуваат под авторитет во институции кои се наменети за нивно образование и развој. Тие стекнуваат […]

CONTINUE READING За децата кои одат во градинка 1 min read

Едукативни игри за дете од 6 месеци до една година

Игрите не се само забавно поминување на времето за нашите најмали. Со нивна помош, децата го запознаваат светот и се здобиваат со ново знаење. Покрај тоа, не зборуваме за модерни играчки и гаџети со кои зафатените родители ги исполнуваат своите деца, туку за едукативни игри со тато и мама. Ваквите игри промовираат концентрација и го […]

CONTINUE READING Едукативни игри за дете од 6 месеци до една година 1 min read
КОШНИЧКА 0