LOCO CROCO

СТАПИ ВО КОНТАКТ

Адреса

ул. 9, нас. Илинден б.б.
1000 Скопје

Контакт инфо

[email protected]
+389 02 3 079 997

Работно време

Пон. – Саб. 09:00 до 21:00 ч.
Недела: Затворено 

Нашите продавници

Моментално располагаме со 6 продавници во различни делови на Скопје и магацин за големопродажба, но ја негуваме и идејата за проширување и надвор од главниот град. Сакаме да бидеме поблиску до секој дом, до секоја детска насмевка.

КОШНИЧКА 0