LOCO CROCO

Ознака: вашето бебе

Posted in
Posted in

Совет за користење на навлака за прст за чистење непца, јазик и уста

Никнувањето на првите запчиња е една од незаборавните пресвртници во првата година од животот на вашето бебе. Обично првите запчиња се појавуваат меѓу четвртиот и осмиот месец, но на тоа најмногу влијае генетиката. Секое бебе е индивидуално и кај секое ова никнување е пропратено со различни симптоми и реакции од негова страна. Усната шуплина и […]

CONTINUE READING Совет за користење на навлака за прст за чистење непца, јазик и уста 1 min read
КОШНИЧКА 0