LOCO CROCO
Бесплатна испорака за нарачки над 3000 денари.

Безбедно онлајн плаќање со кредитна картичка.

Брза и безбедна испорака на сите производи.

КЛАЦКАЛКА СО СЕДИШТЕ БЕЛО КУЧЕНЦЕ

2.952 ден

‘{rtf1ansiansicpg1251deff0nouicompat{fonttbl{f0fnilfcharset204 Calibri;}{f1fnil Calibri;}{f2fnilfcharset2 Symbol;}}
{colortbl ;red0green0blue0;}
{*generator Riched20 10.0.19041}viewkind4uc1
pard{pntextf2’B7tab}{*pnpnlvlbltpnf2pnindent0{pntxtb’B7}}fi-360li720cf1f0fs18lang1071’cd’ee’e2’e0,’ec’e5’ea’e0,’f3’e4’ee’e1’ed’e0 ‘e8 ‘e7’e0’e1’e0’e2’ed’e0 ‘ea’eb’e0’f6’ea’e0’eb’ea’e0 ‘e7’e0 ‘e2’e0’f8’f2’e5 ‘ed’e0’bc’ec’e8’eb’e8 ‘e2’ee ‘ef’f0’ee’e4’e0’e2’ed’e8’f6’e8’f2’e5 ‘ed’e0 Loco Croco.f1par
{pntextf2’B7tab}f0’c0’ea’f2’e8’e2’ed’ee’f1’f2’e0 ‘ed’e0 ‘ea’eb’e0’f6’ea’e0’eb’ea’e0’f2’e0 ‘e3’e8 ‘e7’e0’bc’e0’ea’ed’f3’e2’e0 ‘ec’f3’f1’ea’f3’eb’e8’f2’e5 ‘ed’e0 ‘ed’ee’e7’e5’f2’e5 ‘e8 ‘f0’e0’f6’e5’f2’e5 ‘e7’e0 ‘e2’f0’e5’ec’e5 ‘ed’e0 ‘e4’e2’e8’e6’e5’9c’e5’f2’ee,’ee’e2’e0’e0 ‘e0’ea’f2’e8’e2’ed’ee’f1’f2 ‘e5 ‘ea’ee’f0’e8’f1’ed’e0 ‘e7’e0 ‘ef’ee’e4’ee’e1’f0’f3’e2’e0’9c’e5 ‘ed’e0 ‘f0’e0’ec’ed’ee’f2’e5’e6’e0’f2’e0,’ec’ee’f2’ee’f0’ed’e8’f2’e5 ‘e2’e5’f8’f2’e8’ed’e8 ‘ea’e0’ea’ee ‘e8 ‘ef’ee’e4’ee’e1’f0’f3’e2’e0’9c’e5 ‘ed’e0 ‘f7’f3’f1’f2’e2’ee’f2’ee ‘e7’e0 ‘e4’ee’ef’e8’f0 ‘e8 ‘e2’e8’e4.f1par
{pntextf2’B7tab}f0’d0’e0’f7’ea’e8 ‘e7’e0 ‘f0’e0’f6’e5’f2’e5 ‘e8 ‘ed’ee’e7’e5’f2’e5 ‘ed’e0 ‘e2’e0’f8’e5’f2’ee ‘e4’e5’f2’e5.f1par
{pntextf2’B7tab}f0’d3’e4’ee’e1’ed’ee ‘f1’e5’e4’e8’f8’f2’e5 ‘ea’ee’e5 ‘e5 ‘ed’e0’e2’e8’f1’f2’e8’ed’e0 ‘ec’e5’ea’ee ‘e8 ‘e4’ee’e1’f0’ee ‘ee’e1’eb’ee’e6’e5’ed’ee ‘e7’e0 ‘e2’e0’f8’e5’f2’ee ‘e4’e5’f2’e5 ‘e4’e0 ‘f1’e5 ‘f7’f3’f1’f2’e2’f3’e2’e0 ‘ef’f0’e8’bc’e0’f2’ed’ee.f1par
{pntextf2’B7tab}f0’cf’ee’e3’ee’e4’ed’e0 ‘e7’e0 ‘e4’e5’f6’e0 ‘ee’e4 12+ ‘ec’e5’f1’e5’f6’e8 ‘e4’ee 30 kg. f1par
{pntextf2’B7tab}f0’c4’e8’ec’e5’ed’e7’e8’e8 ‘ed’e0 ‘ef’ee’e8’e7’e2’ee’e4’ee’f2 : 58x29x45 cm.f1par
{pntextf2’B7tab}f0’c4’e8’ec’e5’ed’e7’e8’e8 ‘ed’e0 ‘e2’ed’e0’f2’f0’e5’f8’ed’e8’ee’f2 ‘f1’e5’e4’e8’f8’e5’ed ‘e4’e5’eb: 15×15 cm.f1par

pardpar
}

Нема на залиха

SKU: 550500 Категории ,
Бренд: KIKKA BOO
СПОДЕЛИ

Карактеристики

Баркод

ПАР

LOCO CROCO.

Особено сме горди на нашата голема понуда на бебешка опрема, а уште повеќе на нашиот личен бренд на LOCO CROCO кој содржи детски седиштата за во автомобил , трицикли, детски колички и хранилки, кои веќе си обезбедија добро и препознатливо место на нашиот пазар.

ВРВЕН КВАЛИТЕТ

Пристапни цени

КЛАЦКАЛКА СО СЕДИШТЕ БЕЛО КУЧЕНЦЕ

2.952 ден

Нема на залиха

КОШНИЧКА 0

Додадено во желботека!